Service op de eerste plaats !
   Wij kennen geen Voorrijkosten !
Jaarlijks onderhoud van de computer

Bij een storing of defect aan de hierboven beschreven pc of laptop zal computer service hoevelaken  binnen 48 uur ter plaatse zijn om de storing te analyseren, en zo mogelijk op te lossen op locatie. Alle arbeid die verricht wordt ten behoeve van deze reparatie zijn kosteloos. Tevens worden er geen voorrijdkosten berekend. Eventueel te vervangen onderdelen worden in overleg met de klant geassembleerd en ge´nstalleerd. Materialen worden uiteraard wel berekend.

Het jaarlijks onderhoud aan de computer bestaat uit de volgende punten;

Stofvrij maken van de configuratie, het controleren van de stabiliteit van uw configuratie, controleren op juiste updates. Controleren van de veiligheid van uw computer t.b.v. het internet.
U kunt kiezen voor een automatisch antivirus abonnement (deze extra optie is niet standaard in het service contract berekend)
Dit extra abonnement is wel tegelijkertijd uit te voeren met uw service check aan huis. Informeer over de mogelijkheden bij uw monteur.
De monteur neemt automatisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor onderhoud aan uw pc.
Let op! Bij dit service contract zijn de kosten voor storingen aan uw netwerk, internet of e-mail niet inbegrepen. De kosten die gemaakt worden voor deze werkzaamheden worden berekend aan de hand van ons kwartiertarief. (Service contract 3, biedt daar wel volledige kostendekking in, informeer naar de opties)